ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA BOROVSKÉHO, KARVINÁ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

Ve Svahu 775/1a

734 01 Karviná-Ráj

+420 596 312 054

zs@borovskeho.cz

pondělí až pátek

07:00 - 15:30

Krajská přehlídka sólových recitátorů

V pátek 1. dubna 2022 se v ostravském SVČ Korunka konala Krajská přehlídka sólových recitátorů. Uvítalo nás příjemné prostředí zrekonstruované budovy s obrovským sálem a pódiem. Naše škola zde měla zastoupení téměř ve čtyřech kategoriích – 0. kategorii reprezentovala Marie Veselá z 1. B, v 1. kategorii nastoupil Matěj Káňa z 2. A, 2. kategorii zastoupila Barbora Veselá a 3. kategorii Tereza Kovářová.

Každý ze soutěžících předvedl to nejlepší, co mohl. Konkurence však byla obrovská – vždyť soutěžili s dvanácti nejlepšími v Moravskoslezském kraji!

A jak to vše dopadlo?

Ty, kteří očekávají přesná místa, zde asi zklamu. Na této úrovni se nerozdávají stupně vítězů, ale ocenění. V kategoriích, jež mají postup do celostátního kola, mohou účastníci získat ocenění s postupem do celostátního kola.

Marie Veselá z 1. B byla oceněna mezi třemi nejlepšími – bohužel tato kategorie v krajském kole končí. Maruško, nevadí, až budeš starší, dočkáš se! Gratulujeme.

Barbora Veselá ze 4. C byla taktéž oceněna mezi třemi nejlepšími a navíc s postupem do celostátního kola, které se koná 10. – 12. června ve Svitavách! Barunko, gratulujeme a všichni ti držíme palce.

Děkujeme všem účastníkům krajského kola za jejich reprezentaci, moc si vašich výkonů a nasazení vážíme.

Ještě jednou gratulujeme děvčatům Veselým a těšíme se na zprávy ze Svitav.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *